13.9 C
New York
Thursday, May 2, 2024
15 2 750x375
ΑΙΓΑΛΕΩΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επετειακή Εκδήλωση – Αφιέρωμα των ΚΑΠΗ του Δήμου Αιγάλεω

Κοινοποίηση

Επιτυχία σημείωσε η πολύ ενδιαφέρουσα Εκδήλωση – Αφιέρωμα στην Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, που συνδιοργάνωσαν την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αιγάλεω.

Η κοινή αυτή γιορτή των ΚΑΠΗ της πόλης μας, που αποτέλεσε φόρο τιμής για τους λαϊκούς αγώνες και τους αγωνιστές του ’21, πραγματοποιήθηκε στον χώρο πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι».

Οι Ομάδες Χορού και οι Χορωδίες των ΚΑΠΗ, με τη συνοδεία των δασκάλων τους, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και επετειακά τραγούδια, εμπνευσμένα από τους αγώνες και την αγάπη για την Πατρίδα!

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος, ο Πρώην Δήμαρχος και Επικεφαλής της παράταξης «Ανάπλαση Αιγάλεω» Δημήτρης Μπίρμπας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδικών σταθμών & θεμάτων Ισότητας Νίκη Βελλιανίτη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Γιάννης Κουτούλιας, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτα Νικολούδη – Μερκουράκη και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Κυπαρισσένια Σαμαρά.

Επιπλέον, τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης Ηλίας Βαΐου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα Δημοτικά Ιατρεία – ΚΕΠ Υγείας Ηλίας Καρυπίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σταμάτης Σέρβος και Στέλιος Βασιλειάδης.

Το παρών ακόμη έδωσαν εκπρόσωποι από τις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων που τους συνόδευε η Μαρία Πανταζοπούλου, ως εκπρόσωπος της Αντιδημάρχου Ενεργούς Γήρανσης και Λεσχών Φιλίας του Δήμου Αθηναίων Όλγας Δούρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αιγάλεω: Άγνωστοι χτύπησαν και λήστεψαν 16χρονη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ο Δήμος Αιγάλεω συμμετέχει στην 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Τριήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα