15 C
New York
Friday, May 17, 2024
362467701 580074490995498 8054342873051086767 N 750x375 1
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καταπληκτική η καλοκαιρινή γιορτή των ΚΔΑΠ

Κοινοποίηση

Κέφι που ξεχείλιζε, χαρά, διάθεση και δημιουργικότητα στα ύψη… Η καλοκαιρινή γιορτή των ΚΔΑΠ Δήμου Αιγάλεω, που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω «Νίκος Γκάτσος», αποτέλεσε το επιστέγασμα ακόμη μιας πολύ πετυχημένης σεζόν. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με χορευτικά, θεατρικά και φιλαγνωσία, καταχειροκροτούμενα από τους παριστάμενους γονείς και εκπαιδευτικούς που απόλαυσαν το πρόγραμμα.
«Η λειτουργία των ΚΔΑΠ στον Δήμο μας χρόνο με το χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερη. Τα παιδιά γεμίζουν παραγωγικά και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους με παιχνίδι και ψυχαγωγία, καλλιεργούν τη φαντασία τους και διευρύνουν τον κύκλο των φίλων τους γεγονός που βοηθάει τα μέγιστα στην κοινωνικοποίησή τους. Η εικόνα των ΚΔΑΠ, ένας θεσμός που καθιέρωσε η παρούσα Δημοτική Αρχή, μας κάνει πολύ υπερήφανους. Συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, για το σπουδαία έργο που έχουν παράξει. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους» τόνισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας.

aigaleo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Υπογράφτηκε η σύμβαση του έργου: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ»

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Μεταξουργείο – Ανασύρθηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Καιρός – Μαρουσάκης: Ξεκινάει το… καλοκαίρι – Έρχεται κύμα ζέστης με 36αρια

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ